Stitches

Haste the Day

  • Haste The Day – amerykański zespół metalcore'owy, założony w Carmel, Indiana w 2001. Zespół wydał pięć albumów studyjnych po czym w 2011 roku zawiesił działalność. 15 sierpnia zespół oficjalnie ogłosił reaktywację oraz rozpoczął kampanię na Indiegogo której celem było zebranie pieniędzy na nową płytę.

    Dyskografia

    Albumy studyjne

    • Burning Bridges (2004)
    • When Everything Falls (2005)
    • Pressure the Hinges (2007)
    • Dreamer (2008)
    • Attack of the Wolf King (2010)
    • Coward (2015)

    EP

    • That They May Know You (2002)

    DVD

    • Haste The Day VS. Haste The Day (2011)

    Albumy kompilacyjne

    • Best Of The Best (2012)

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform