face to face

  • Face to Face – amerykańska grupa punk rockowa, utworzona z inicjatywy Trevera Keitha, Matta Riddle'a i Roba Kurtha.

    Skład zespołu

    • Trever Keith - śpiew, gitara
    • Chad Yaro - gitara, wokal wspierający
    • Scott Shiflett - gitara basowa, wokal wspierający
    • Danny Thompson - perkusja

    Byli członkowie

    • Mark Haake - gitara (1989 - 1991)
    • Matt Riddle - gitara basowa (1991 - 1995)
    • Rob Kurth - perkusja (1991 - 1998)
    • Jose Medeles - perkusja (1998)
    • Pete Parada - perkusja (1999 - 2003)

    Dyskografia

    • Don't Turn Away (1992)
    • Big Choice (1995)
    • Face to Face (1996)
    • Live (1998)
    • Ignorance is Bliss (1999)
    • Reactionary (2000)
    • Standards & Practices (2001)
    • Face to Face vs. Drokick Murphys (2002, przy Dropkick Murphys)
    • How to Ruin Everything (2002)
    • Laugh Now, Laugh Later (2011)

    Linki zewnętrzne

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform