Lady May Featuring Blu Cantrell

  • Blu Cantrell, właściwie Tiffany Cobb (ur. 16 marca 1976 w Lanett) – amerykańska piosenkarka R&B.

    W 2003 jej piosenka "Breathe", którą nagrała wspólnie z jamajskim wokalistą dancehall i reggae Seanem Paulem, zajmowała pierwsze miejsca na listach przebojów w różnych krajach.

    Dyskografia

    Albumy

    • 2001: So Blu
    • 2003: Bittersweet
    • 2004: From LA to LO
    • 2006: Baby Blu

    Single

    • 2001: "Hit'Em Up Style"
    • 2001: "I'll Find a Way"
    • 2002: "Round Up" (feat. Lady May)
    • 2003: "Breathe" (feat. Sean Paul)
    • 2004: "Make Me Wanna Scream"
    • 2005: "The Cha Cha"

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform