Je serai (Ta meilleure Amie)

Lorie

  • Laure Pester (ur. 2 maja 1982 w Le Plessis-Bouchard) – francuska piosenkarka popowa i aktorka. Jej najnowszy album nosi tytuł "2 lor en moi" czyli "Złoto we mnie".

    Na jej albumie A 20 ans znalazła się piosenka o tytule Sans Contrefacon z repertuaru Mylene Farmer.

    Na albumie Danse znalazła się piosenka „Les divas tu dancing" z repertuaru Philippa Cataldo.

    Lorie jest aktywna jako francuska aktorka od 2002 roku.

    Dyskografia

    Albumy studyjne

    • 2001: Près de toi
    • 2002: Tendrement
    • 2003: A 20 ans
    • 2004: Attitudes
    • 2005: Best Of
    • 2005: Rester la même
    • 2007: 2lor En Moi
    • 2011: Regarde-Moi
    • 2012: Danse

    Albumy koncertowe

    • 2003: Live Tour 2003
    • 2004: Week-end Tour 2004
    • 2006: Live Tour 2006

    Single

    • 1999: „Baby Boum”
    • 2001: „Près De Moi
    • 2001: „Je serai (Ta Meilleure Amie)
    • 2002: „J'ai Besoin d'amour
    • 2002: „A 20 ans"
    • 2003: „Sur Un Air Latino" / „Con Sobor Latino"
    • 2003: „Week-End"
    • 2004: „C'est Plus Fort Que Moi"
    • 2004: „La Positive Attitude"
    • 2004: „Ensorcelée"
    • 2005: „Quand tu danses" (Single Version)
    • 2005: „Toi Et Moi"
    • 2005: „S.O.S" (Single Version)
    • 2006: „Parti Pour Zouker"
    • 2007: „2Lor En Moi?"
    • 2005-2007: „Rester la même / Attitudes" (Refresh Version)
    • 2007: „Toute Seule"
    • 2011: „Dita (Single Version)"
    • 2012: „Je vais vite (Clip)"
    • 2013: „Le coup de soleil"
    • 2013: „Les divas du dancing"
    • 2013: „Soleil"
    • 2014: „La TamaDance" (dla Bandai France)
    • 2015: „Gates of the sun"

    DVD

    • Près de Vous
    • Tendrement Vôtre
    • Live Tour
    • Week End Tour 2004
    • Best Of
    • Live Tour 2006

    Filmografia

    • 2015: Tian jiang xiong shi

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform