Milkshakes & Razorblades, feat. Kardinal Offishall

illScarlett

  • IllScarlett (pisane też illScarlett) – Kanadyjski zespół grający muzykę rockową i reggae, założony w 2001 roku.

    Członkowie

    • Will Marr – gitara prowadząca
    • Alex Norman – wokal, gitara rytmiczna
    • Swavek Piorkowski – perkusja
    • Justin Zoltek – gitara basowa
    • Daniel Krolikowski – gitara basowa
    • Pat Kennedy – DJ
    • John Doherty – gitara basowa

    Dyskografia

    Albumy studyjne

    • 2004: iLLP
    • 2006: Clearly in Another Fine Mess
    • 2007: All Day With It (złota płyta w Kanadzie)
    • 2009: 1UP!

    EPki

    • 2006: EPdemic
    • 2012: 2012 EP

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform