Eu Já Sabia (feat. Sain e Helio Bentes)

Marcelo D2/Sain/Helio Bentes

  • Marcelo D2 (ur. Marcelo Maldonado Gomes Peixoto, 5 listopada 1967 w Rio de Janeiro) jest brazylijskim raperem. Były wokalista grupy muzycznej Planet Hemp. Jego solowa kariera rozpoczęła się w w 1998 wraz z albumem Eu Tiro É Onda.

    Dyskografia

    • 1998 – Eu Tiro É Onda
    • 2003 – À Procura da Batida Perfeita
    • 2004 – Acústico MTV
    • 2006 – Meu Samba É Assim
    • 2008 – Arte Do Barulho
    • 2010 – Canta Bezerra da Silva
    • 2013 – Nada Pode Me Parar

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform