Nu Kan Du Få Mig Så Lätt

Håkan Hellström

  • Håkan Hellström, (ur. 2 kwietnia 1974 w Göteborgu) – szwedzki muzyk, początkowo członek zespołu Honey is Cool. Później do 2003 roku był związany z grupą Broder Daniel, z którą nagrał soundtrack do filmu Fucking Åmål Lukasa Moodyssona.

    Dyskografia

    Albumy studyjne

    • 2000 - Känn ingen sorg för mig Göteborg
    • 2002 - Det är så jag säger det
    • 2005 - Ett kolikbarns bekännelser
    • 2005 - Nåt gammalt, nåt nytt, nåt lånat, nåt blått
    • 2008 - För sent för edelweiss
    • 2010 - 2 steg från Paradise

    Minialbumy

    • 2001 - Luften bor i mina steg

    Single

    • 2000: Känn ingen sorg för mig Göteborg
    • 2000: Ramlar
    • 2001: En vän med en bil
    • 2001: Nu kan du få mig så lätt
    • 2002: Kom igen Lena!
    • 2003: Den fulaste flickan i världen
    • 2003: Mitt Gullbergs kaj paradis
    • 2005: En midsommarnatts dröm
    • 2005: Dom kommer kliva på dig igen
    • 2005: Gårdakvarnar och skit
    • 2005: 13
    • 2006: Klubbland
    • 2006: Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig
    • 2008: Kär i en ängel
    • 2008: Jag vet inte vem jag är, men jag veta att jag är din
    • 2008: För en lång lång tid
    • 2010: Saknade till havs/River en vacker dröm
    • 2010: Jag vet vilken dy hon varit i
    • 2014: „Hela huset” (& Veronica Maggio)

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform