Brett Dennen

  • Brett Dennen (ur. 28 października 1979) – wokalista z Oakdale, Kalifornia. Śpiewa pop i folk.

    W 2004 roku wydał swój pierwszy własny album, Brett Dennen. Jego drugim albumem był So Much More który zawiera single: "Ain't No Reason", "She's Mine", and "Darlin' Do Not Fear". Jego utwory zostały umieszczone w kilku telewizyjnych produkcjach, m.in. Dr House, Hoży doktorzy.

    Dyskografia

    • Children's Songs for Peace and a Better World (2003)
    • Brett Dennen (2004)
    • So Much More (2006)
    • Hope for the Hopeless (2008)
    • Loverboy (2011)
    • Smoke and Mirrors (2013)

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform