Nick Lachey

  • Nick Lachey, właśc. Nicholas Scott Lachey (ur. 9 listopada 1973 w Harlan) – amerykański aktor i wokalista wykonujący muzykę pop.

    Życie prywatne

    Przez 3 lata był mężem piosenkarki i aktorki Jessiki Simpson. Wraz z nią wziął udział w reality show MTV Nowożeńcy, ukazującym prywatne życie pary. Po rozwodzie, w 2011 ożenił się z prezenterką telewizyjną Vanessą Minillo, z którą ma dwoje dzieci.

    Dyskografia

    Albumy studyjne

    • 2003 What's Left of Me
    • 2006 SoulO

    Single

    • 2003 Shut Up
    • 2003 This I Swear
    • 2006 What's Left of Me
    • 2006 I Can't Hate You Anymore
    • 2007 Resolution

    Filmografia

    • American Dreams (2004)
    • I'm with Her (2004)
    • Charmed (2004)
    • Hope Faith (2004)
    • The Hard Easy (2005)
    • Bewitched (2005)
    • She Said/He Said (2006)
    • Twins (2006)
    • Rise: Blood Hunter (2007)
    • One Tree Hill (2009) (gościnnie – sezon 6 / odcinki: 21, 23)

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform