Zeit (Dare Deep Remix)

Flo Mega feat. Samy Deluxe

  • Samuel Sorge, znany również jako Samy Deluxe, a w przeszłości także Sam Semilia, Wickeda MC i Big Baus of the Nauf (ur. 19 grudnia 1977 roku w Hamburgu) – niemiecki muzyk hiphopowy i producent muzyczny sudańskiego pochodzenia.

    Dyskografia

    Albumy solowe

    • (2001) Samy Deluxe LP
    • (2004) Verdammtnochma!
    • (2009) Dis Wo Ich Herkomm
    • (2011) SchwarzWeiss

    Single

    • (1997) Dynamite Deluxe - Deluxe Stylee (Vinyl-12"
    • (1998) Dynamite Deluxe - Pures Gift (Vinyl-12")
    • (1998) Dynamite Deluxe - Ultimative Freestyletape (z Das Bo)
    • (1999) Dynamite Deluxe - Samy Deluxe/MCees (Vinyl-12")
    • (1999) Dynamite Deluxe - The Classic Vinyl Files EP
    • (1999) Absolute Beginner - Füchse (mit Samy Deluxe)
    • (1999) Stieber Twins - Malaria (mit Max Herre & Samy Deluxe) (MZEE-Records, 12)
    • (2000) Dynamite Deluxe - Ladies & Gentlemen
    • (2000) Dynamite Deluxe – Wie Jetzt?
    • (2000) Dynamite Deluxe - Grüne Brille EP
    • (2001) Samy Deluxe - Samy, war das alles?
    • (2001) Samy Deluxe - Hab Gehört...
    • (2001) Samy Deluxe - Internetional Love
    • (2001) Samy Deluxe - Weck mich auf
    • (2001) Samy Deluxe & D-Flame - Fire
    • (2001) Samy Deluxe - Rache ist süss (Vinyl)
    • (2001) Samy Deluxe - Sell Out Samy (Weck mich auf-Single)
    • (2003) ASD - Sneak Preview
    • (2003) ASD - Sag Mir Wo Die Party Ist!
    • (2003) ASD - Hey Du (Nimm Dir Zeit)
    • (2004) Melbeatz - OK (z Kool Savas & Samy Deluxe)
    • (2004) Christina Milian - Dip it low (z Samy Deluxe)
    • (2004) Samy Deluxe - Zurück
    • (2004) Samy Deluxe - Warum
    • (2005) Samy Deluxe - Sell out Samy (12)
    • (2005) Samy Deluxe - Generation EP
    • (2005) Samy Deluxe - Let's Go
    • (2006) Samy Deluxe - Cap Song
    • (2008) Samy Deluxe - Dynamit!
    • (2009) Samy Deluxe - Bis die Sonne rauskommt
    • (2009) Samy Deluxe - Musik, um durch den Tag zu kommen
    • (2011) Samy Deluxe - PoesieAlbum

    Albumy

    • (2000) Deluxe Soundsystem jako Dynamite Deluxe
    • (2003) Wer Hätte Das Gedacht? jako ASD
    • (2005) Deluxe Records Let's Go jako Samy Deluxe, Headliners & Illo

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform