White Horse

Laid Back

  • Laid Back – duńska post punkowa grupa założona w Kopenhadze przez Johna Guldberga (wokalista, gitarzysta, basista) i Tima Stahla (wokalista, klawiszowiec, perkusista, basista) w 1979 roku. Jest najlepiej znana z przebojów Sunshine Reggae, Bakerman i White Horse.

    Dyskografia

    • 1981: Laid Back
    • 1983: Keep Smiling
    • 1985: Play It Straight
    • 1987: See You in the Lobby
    • 1990: Hole in the Sky
    • 1993: Why Is Everybody in Such a Hurry
    • 1995: Laidest Greatest
    • 1999: Unfinished Symphonies
    • 2005: Happy Dreamer
    • 2008: Good Vibes – The Very Best of Laid Back

    Bibliografia

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform