Marsal Ventura Feat. Geena Corona

  • Corona – włoska grupa muzyczna wykonująca eurodance. Założona w 1993 w Rzymie.

    Zespół tworzyli: Francesco Bontempi (producent) oraz Olga Souza (wokalistka). Grupa najbardziej znana jest ze swego singla "The Rhythm of the Night". Formacja wydała 3 albumy. Ostatnim singlem jest wydany w 2006 I'll be Your Lady.

    Dyskografia

    Albumy

    • 1994 – The Rhythm of the Night
    • 1998 – Walking on Music
    • 2000 – And Me U

    Single

    • 1993 – The Rhythm of the Night
    • 1995 – Baby Baby
    • 1995 – Try Me Out
    • 1995 – I Don't Wanna Be A Star
    • 1996 – Megamix
    • 1997 – The Power of Love
    • 1998 – Walking On Music
    • 1998 – Magic Touch
    • 2000 – Good Love
    • 2006 – I'll Be Your Lady
    • 2006 – Back in Time

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform