Your Trouble Will Cease And Fortune Will Smile Upon You

After the Burial

  • After the Burial – zespół grający muzykę z pogranicza progressive metalu i metalcore'u, utworzona w Minneapolis w 2004 roku. Grupa do 2010 roku wydała 4 albumy, z czego dwa przedostatnie w wytwórni Sumerian Records.

    Muzycy

    • Anthony Notarmaso – wokal
    • Justin Lowe – gitara
    • Trent Hafdahl – gitara
    • Dan Carle – perkusja
    • Lee Foral – bass
    • Greg Erickson – perkusja
    • Nick Wellner – wokal
    • Eric Robles – perkusja
    • Grant Luoma – wokal
    • Demitri Mavridis – bass
    • Lord Marco – perkusja

    Dyskografia

    • Forging A Future Self (2006)
    • Rareform (2008)
    • Rareform Re-issue (2009)
    • In Dreams (2010)
    • Wolves Within (2013)

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform