Cry Ophelia

Adam Cohen

  • Adam Cohen (ur. 18 września 1972, Montreal) – kanadyjski muzyk, autor piosenek, syn Leonarda Cohena.

    Dyskografia

    Albumy

    • 2014: We Go Home (Rezolute Music/Cooking Vinyl)
    • 2011: Like a Man (Decca Label Group)
    • 2004: Mélancolista (Capitol Records/EMI)
    • 1998: Adam Cohen (Columbia Records)

    Single i EP-ki

    • 2014: "We Go Home"
    • 2011: "What Other Guy", "Like a Man"
    • 2007: "Four in the Morning"
    • 2004: "Happiness" (Adam Cohen & Virginie Ledoyen)
    • 1998: "Cry Ophelia", "Quarterback", "Around the Edges", "Tell Me Everything"

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform