That Great Love Sound

The Raveonettes

  • The Raveonettes - duński duet rockowy, który tworzą Sune Rose Wagner oraz Sharin Foo.

    Dyskografia

    Albumy

    • Whip it On [EP] (2003)
    • Chain Gang of Love (2003)
    • Pretty in Black (2005)
    • Lust Lust Lust (2007)
    • Beauty Dies [EP] (2008)
    • Sometimes They Drop By [EP] (2008)
    • Wishing You a Rave Christmas [EP] (2008)
    • In and Out of Control (2009)
    • Raven in the Grave (2011)
    • Into the Night [EP] (2012)
    • Observator (2012)
    • Pe'ahi (2014)

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform