Just Let Go

Fischerspooner

  • Fischerspooner - amerykański duet muzyków wykonujący muzykę electroclash, powstały w 1998 r.

    Nazwa grupy stanowi połączenie nazwisk jej członków. Są nimi Warren Fischer oraz Casey Spooner. Pierwszy singel zespołu pt. Emerge został wydany w 2000 r. nakładem wytwórni International DeeJay Gigolo Records. Muzyka tworzona przez Fischerspooner zaliczana jest do gatunku electroclash.

    Dyskografia

    Single

    • 2000 - Emerge
    • 2005 - Just Let Go
    • 2005 - Never Win
    • 2006 - Tout Va Bien Pour La France
    • 2007 - The best revenge
    • 2009 - Supply & Demand

    Albumy

    • 2001 - #1
    • 2005 - Odyssey
    • 2009 - Entertainment

    Inne

    • 2005 - Time Out Presents The Other Side: New York

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform