Bizarre

  • Bizarre, właściwie Rufus Arthur Johnson (ur. 5 lipca 1976 r. w Detroit) – amerykański raper. Członek zespołu D12. Zaczynał w grupie zwanej Outsidaz z Rah Digga oraz Eminemem.

    Dyskografia

    Solo

    • (1998) Attack of the Weirdos
    • (2005) Hannicap Circus
    • (2007) Blue Cheese & Coney Island
    • (2010) Friday Night At St. Andrew's (25 maja[2])

    D12

    • (1997) The Underground EP
    • (2001) Devil's Night
    • (2004) D12 World

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform