Donots

  • Donots - zespół rockowy, założony w 1994 roku w Niemczech. Utwory Whatever happenened to the 80s i Stop the Clocks przyczyniły się najbardziej do jego popularyzacji. Najnowszy album, The Long Way Home, wydany został w marcu 2010, nakładem własnej wytwórni płytowej grupy, Solitary Man Records.

    Skład

    • Ingo Knollmann (wokalista, gitarzysta)
    • Guido Knollmann (gitarzysta)
    • Alexander Siedenbiedel (gitarzysta)
    • Eike Herwig (perkusista)
    • Jan-Dirk Poggemann (basista)

    Dyskografia

    Albumy studyjne

    • (1996) Pedigree Punk
    • (1998) Tonight's Karaoke Contest Winners
    • (1999) Better Days Not Included
    • (2001) Pocketrock
    • (2002) Amplify The Good Times
    • (2004) Got The Noise
    • (2008) Coma Chameleon
    • (2010) The Long Way Home
    • (2012) Wake The Dogs

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform