Lil Romeo

  • Percy Romeo Miller Jr. (ur. 19 sierpnia 1989 r. w Nowym Orleanie w stanie Luizjana) - amerykański raper, aktor. Znany jest z beefu z raperem Bow Wowem. Jest synem znanego amerykańskiego rapera Mastera P.

    Dyskografia

    • 2001: Lil' Romeo (platyna)
    • 2002: Game Time (platyna)
    • 2004: Romeoland (złota)
    • 2007: God's Gift
    • 2009: Get Low
    • 2010: I Am No Limit
    • 2005: Young Ballers: The Hood Been Good To Us (z Rich Boyz)
    • 2007: Hip Hop History (z Master P)
    • 2010: Spring Break (z College Boyys)
    • 2006: Greatest Hits
    • 2005: Romeo!
    • 2001: My Baby
    • 2006: U Can't Shine Like Me
    • 2006: Can't Stop Won't Stop
    • 2006: Shine
    • 2007: Special Girl
    • 2007: I'm So Fly

    Filmografia

    • The Making of 'Jimmy Neutron' (2001) - on sam
    • Wielka misja Maxa Keeble'a (Max Keeble's Big Move, 2001) - on sam
    • Romeo! (2003-2005) Romeo Miller
    • Honey (2003) Benny
    • Still 'Bout It (2004) - M.J.
    • Decisions (2004)
    • Uncle P (2005)
    • God's Gift (2006)
    • Don't Be Scared (2006)
    • Crush On U (2007)
    • Sweetwater (2008)
    • The Pig People (2009)
    • The Mailman (2009)
    • Down and Distance (2009)

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform