X2X (We Want More!)

Brooklyn Bounce

  • Brooklyn Bounce – projekt muzyczny, składający się z dwóch niemieckich producentów house i trance – Matthiasa Mencka i Dennisa Bohna.

    Dyskografia

    Albumy

    • 1997 The Beginning
    • 1997 The Second Attack
    • 1998 Remixed Collection
    • 2000 The Progressive Years
    • 2001 Restart
    • 2002 BB Nation
    • 2004 X-Pect The Un-X-Pected
    • 2004 System Shock (The Lost Album 1999) (web-release)
    • 2006 The Best Of Brooklyn Bounce
    • 2010 BB-Styles DJ Edition
    • 2011 More BB-Styles

    Single

    • 1996 "The Theme (Of Progressive Attack)"
    • 1997 "Get Ready To Bounce"
    • 1997 "Take A Ride"
    • 1997 "The Real Bass"
    • 1998 "The Music's Got Me"
    • 1998 "Contact"
    • 1999 "Canda! (The Dark Side Returns)"
    • 1999 "Funk You"
    • 2000 "Bass, Beats & Melody"
    • 2000 "Tiempo De La Luna"
    • 2001 "Born to Bounce (Music Is My Destiny)" z Christoph Brüx[1]
    • 2001 "Club Bizarre"
    • 2002 "Loud & Proud"
    • 2002 "Bring It Back"
    • 2003 "X2X (We Want More!)"
    • 2004 "X-Pect the Un X-Pected"
    • 2004 "There Is Nothing I Won't Do"
    • 2004 "Crazy"
    • 2005 "Sex, Bass & Rock 'n' Roll"
    • 2008 "The Theme (Of Progressive Attack) Recall 08"
    • 2009 "Louder & Prouder"
    • 2010 "crazy out now"
    • 2010 "Bass, Beats & Melody Reloaded!"
    • 2012 "Party Bounce"

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform