Mario featuring Juvenile

  • Juvenile, właściwie Terius Grey (ur. 25 marca 1975 w Nowym Orleanie) – amerykański raper.

    Jego debiutancki album, noszący tytuł Being Myself, został nagrany w 1994 roku w Cash Money Records. W 2001 roku raper opuścił Cash Money, by powrócić do wytwórni w 2003 roku, wydać płytę Juve the Great. W 2006 roku podpisał kontrakt z Atlantic Records i wydał album Reality Check.

    Dyskografia

    • 1995: Being Myself
    • 1997: Solja Rags
    • 1998: 400 Degreez
    • 1999: Tha G-Code
    • 2000: Playaz of Da Game
    • 2001: Project English
    • 2003: Juve the Great
    • 2006: Reality Check
    • 2009: Cocky & Confident
    • 2010: Beast Mode

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform