Save Your Kisses For Me

Natasha Thomas

  • Natasha Thomas (ur. 27 września 1986 w Roskilde) – duńska piosenkarka popowa. Jej najbardziej znane piosenki to: "Why (Does Your Love Hurt So Much)" (pierwotnie wykonywana przez Carly Simon) oraz "It's Over Now".

    Dyskografia

    Albumy

    • 2004: Save Your Kisses[1]
    • 2006: Playin’ with Fire[2]

    Single

    • 2003: „Why (Does Your Love Hurt So Much)”
    • 2004: „It’s Over Now (feat. Sugar Daddy)”
    • 2004: „Save Your Kisses”
    • 2004: „Let Me Show You (The Way)”
    • 2005: „Skin Deep”
    • 2006: „Real”
    • 2006: „Irresistible”

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform