Articolo 31 feat. Carmelo Saenz Mendoza

  • Articolo 31 – włoski zespół założony w 1990 roku w Mediolanie.

    Dyskografia

    Albumy

    • 1993 – Strade di citta
    • 1994 – Messa di vespiri
    • 1996 – Cosi com'e
    • 1998 – Nessuno
    • 1999 – Xché sì
    • 2002 – Domani smetto
    • 2003 – Italiano medio
    • 2004 – La riconquista del forum (live)

    EP

    • 1993 – È natale (Ma non ci sto dentro)
    • 2000 – Greatest Hits

    Single

    • 1993 – Nato Per Rappare
    • 1993 – Tocca Qui
    • 1994 – Mr. gilet di pelle
    • 1995 – Un'Altra Cosa Che Ho Perso
    • 1995 – Voglio Una Lurida
    • 1995 – Ohi Maria
    • 1996 – Tranqi Funky
    • 1996 – 2030
    • 1996 – Domani
    • 1996 – Il Funkytarro
    • 1997 – La Fidanzata
    • 1998 – La Rinascita
    • 1998 – Vai Bello
    • 1999 – Senza Regole
    • 1999 – Tu Mi Fai Cantare
    • 1999 – Guapa Loca
    • 2000 – Volume
    • 2002 – Domani Smetto
    • 2002 – Spirale Ovale
    • 2002 – Non E Un Film
    • 2002 – Pere
    • 2003 – La Mia Ragazza Mena
    • 2004 – Italiano Medio
    • 2004 – Senza Dubbio
    • 2004 – I Consigli Di Un Pirla
    • 2005 – Nato Sbagliato

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform