J-Kwon

  • J-Kwon, właściwie Jarrell Jones (ur. 28 marca 1986 w St. Louis, Missouri) – amerykański wykonawca muzyki rap.

    Dyskografia

    Albumy

    • Hood Hop (2004)
    • Luisville Slugger (2006)
    • Hood Hop 2 (2009)
    • Hood Hop 2.5 (2009)
    • J-Kwon (2010)

    Single

    • Tipsy (2004)
    • You & Me (featuring Sadiyyah) (2004)
    • Hood Hop (2004)
    • Get XXX'd (feat. Petey Pablo) (2005)
    • Boo Boo (2008)
    • Fly (2009)
    • Louie Bounce (I Smacked Nikki) (2009)

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform