Flipsyde

  • Flipsyde – amerykański zespół hiphopowo-rockowy pochodzący z Oakland w Kalifornii.

    Muzycy

    Obecny skład

    Steve Knight - wokal, gitara akustyczna (od 2003)
    Jinho „Piper” Ferreira - wokal (od 2003)
    Dave Lopez - gitara elektryczna (od 2003)

    Byli członkowie

    DJ D-Sharp - DJ (2003–2007)
    Chantelle Paige - wokal (2008–2009)

    Dyskografia

    Albumy studyjne

    • 2005: We The People
    • 2009: State Of Survival

    EP

    • 2011: The Phoenix
    • 2011: Tower of Hollywood
    • 2011: Cops and Robbers

    Single

    • 2005: Someday
    • 2005: Spun
    • 2006: Happy Birthday (feat. Piper)
    • 2006: Trumpets (Never Be The Same Again)
    • 2006: Angel
    • 2008: Champion
    • 2008: Toss It Up (feat. Akon)
    • 2009: When It Was Good
    • 2009: A Change
    • 2011: Act Like A Cop Did It
    • 2011: Livin' It Up
    • 2012: One More Trip
    • 2013: Believe

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform