Deep Forest

  • Deep Forest – grupa muzyczna założona na początku lat 90. przez dwóch francuskich muzyków, Erica Mouqueta oraz Michela Sancheza oraz nagrali pierwszą płytę. Współpracowali także z innymi muzykami, m.in. z Mártą Sebestyén oraz Peterem Gabrielem.

    Dyskografia

    Albumy

    • 1992: Deep Forest
    • 1994: World Mix
    • 1995: Boheme
    • 1998: Comparsa
    • 1999: Made in Japan
    • 2000: Pacifique
    • 2002: Music Detected'
    • 2004: Kusa No Ran (ścieżka dźwiękowa)
    • 2008: Deep Brasil
    • 2013: Deep Africa (Deep Forest Eric Mouquet)
    • 2013: Deep India (Deep Forest Eric Mouquet)

    Single

    • 1992: Deep Forest
    • 1993: Two Princes, Deep Forest[a]
    • 1992: Sweet Lullaby
    • 1992: White Whisper
    • 1993: Forest Hymn
    • 1994: Savana Dance
    • 1995: Boheme
    • 1995: Marta's Song (z Mártą Sebestyén)
    • 1996: While the Earth Sleeps (z Peterem Gabrielem)
    • 1996: Bohemian Ballet (Promotional)
    • 1997: Freedom Cry
    • 1997: Madazulu
    • 1998: Media Luna
    • 1998: Noonday Sun
    • 1999: Hunting
    • 1999: Sweet Lullaby (Live)
    • 2000: Pacifique (ścieżka dźwiękowa do filmu Książę Pacyfiku[3])
    • 2002: Endangered Species
    • 2002: Will You Be Ready (Promotional)
    • 2009: Night Bird: Live (tylko Digital Single)
    • 2012: Viva Madikeri (tylko Digital Single)
    • 2013: Dub Africa EP (tylko Digital Single)

    Teledyski promocyjne

    • 1992: Deep Forest (Version 1)
    • 1994: Deep Forest (Version 2)
    • 1994: Sweet Lullaby (Version 1)
    • Sweet Lullaby (Version 2)
    • 1994: Sweet Lullaby (Round The World Mix)
    • 1994: Savana Dance
    • 1994: White Whisper
    • 1995: Marta's Song
    • 1995: Marta's Song (Rainforest Crunch Edit)
    • 1995: Marta's song (Armand's Muslim Moose Mix)
    • 1995: Boheme
    • 1995: Bohemian Ballet
    • 1997: Madazulu
    • 1997: Noonday Sun
    • 2000: Pacifique
    • 2002: Endangered Species (Galleon Video Mix)
    • 2002: Media Luna
    • 2002: Will You Be Ready
    • 2008: Amazonia
    • 2013: Viva Madikeri (Version 1)
    • 2013: Viva Madikeri (Version 2)
    • 2013: Wasis

    Przypisy

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform