Rah Digga

  • Rah Digga właściwie Rashiya Fisher (ur. 18 grudnia 1972 w Newark w stanie New Jersey) - amerykańska raperka. Jest członkinią The Flipmode Squad, hip-hopowej grupy, której liderem jest Busta Rhymes. Rah Digga uczęszczała do prywatnej szkoły w Maryland, potem studiowała inżynierię elektryczną.

    Dyskografia

    Albumy

    • Dirty Harriet (2000)

    Single

    • "Tight" (1999)
    • "Break Fool" (2000)
    • "Party and Bullshit 2003" (2003)
    • "Mirror Mirror" (2004)
    • "Make It Hot"/"See It In Your Eyes" (2005)
    • "New Shit" (2008)
    • "Lil' Fattie" (2008)

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform