The Truth About Men

Tracy Byrd;Andy Griggs;Montgomery Gentry;Blake Shelton

  • Blake Tollison Shelton (ur. 18 czerwca 1976 r. w Ada w stanie Oklahoma) – amerykański wokalista i kompozytor, trzykrotnie nominowany do nagrody Grammy.

    Dyskografia

    • Blake Shelton (2001)
    • The Dreamer (2003)
    • Blake Shelton's Barn & Grill (2004)
    • Pure BS (2007)
    • Startin' Fires (2008)
    • Red River Blue (2011)
    • Cheers, It's Christmas (2012)
    • Based on a True Story (2013)
    • Blake Shelton – The Essentials (2009)
    • Loaded: The Best of Blake Shelton (2010)

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform