Ich bin jung und brauche das Geld

Eko Fresh feat. G-Style

  • Eko Fresh, właściwie Ekrem Bora (ur. 3 września 1983 w Mönchengladbach) – niemiecki raper pochodzenia tureckiego. W jego tekstach poruszana jest tematyka getta, seksu i narkotyków. Współpracuje z wieloma innymi niemieckimi raperami. Artysta mieszka w Kolonii.

    Dyskografia

    Albumy

    • 2003: Ich bin jung und brauche das Geld
    • 2004: L.O.V.E. (razem z Valezką)
    • 2004: Dünya Dönüyor – Die Welt dreht sich (razem z Azra)
    • 2005: Eko Fresh Presents German Dream Allstars
    • 2005: Elektro Eko: Fick deine Story Mixtape (Bootleg)
    • 2005: Elektro Eko: Fick immer noch deine Story Mixtape
    • 2006: Hart(z) IV
    • 2007: Ekaveli
    • 2010: Was kostet die Welt?
    • 2011: Ekrem
    • 2012: Ek to the Roots
    • 2013: Eksodus
    • 2014: Deutscher Traum

    Single

    • 2001: Jetzt kommen wir auf die Sachen (EP)
    • 2003: König von Deutschland (EP)
    • 2003: Ich bin jung und brauche das Geld (feat. G-Style)
    • 2003: Ich will dich (feat. Valezka oraz Joe Budden)
    • 2003: Dünya Dönüyor (feat. Azra)
    • 2004: L.O.V.E. (razem z Valezka)
    • 2004: Eigentlich schön (mit Azra, feat. Chablife und Philippe)
    • 2005: Die Abrechnung
    • 2006: Gheddo (feat. Bushido)
    • 2006: Ek is back (feat. G-Style)
    • 2007: Ring frei (feat. Bushido)
    • 2009: Jetzt kommen wir wieder auf die Sachen (EP)

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform