Shabba Ranks (featuring KRS-One)

  • Shabba Ranks (właśc. Rexton Rawlston Fernando Gordon, ur. 17 stycznia 1966 w Sturgetown, St. Ann, Jamajka) – jamajski wykonawca muzyki ragga/dancehall.

    Dyskografia

    • 1988 Rappin' With the Ladies
    • 1991 Just Reality
    • 1991 Golden Touch
    • 1991 Best Baby Father
    • 1991 As Raw As Ever
    • 1992 Rough And Ready Volume 1
    • 1993 X-tra Naked
    • 1993 Rough And Ready Volume 2
    • 1995 A Mi Shabba
    • 1998 Get Up Stand Up
    • 1999 Shabba Ranks and Friends - składanka
    • 2001 Greatest Hits (album) - składanka

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform