Assassinate Me

Jesus on Extasy

  • Jesus on Extasy – niemiecki zespół muzyczny grający rock alternatywny.

    Odbył trasę koncertową z Letzte Instanz, Entwine oraz Dope Stars Inc.. Pracował również z niemieckim KMFDM i supportował austriacki L'Âme Immortelle. 10 maja 2008 pojawili się na Wave Gotik Treffen, a 14 sierpnia zagrał na festiwalu Summer Breeze Open Air, gdzie wystąpił m.in. Behemoth.

    Muzycy

    Obecnie zespół tworzą:

    • Chai (gitara, syntezatory ,sample, programowanie, wokal)
    • Manja Wagner(wokal)
    • Chris (bas, wokal)
    • Dino (perkusja)

    Byli członkowie:

    • Alicia Vayne (gitara)
    • Ivy (bas)
    • Dorian Deveraux (wokal, gitara, instrumenty klawiszowe, sampling)
    • BJ (bas)
    • Ophelia Dax (syntezatory)

    Dyskografia

    • 2007 - Holy beauty
    • 2007 - Assassinate Me
    • 2008 - Beloved enemy (EP)
    • 2010 - No Gods
    • 2011 - The Clock

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform