Nonpoint

  • Nonpoint – amerykańska grupa muzyczna.

    Obecny skład zespołu

    Członkowie

    • Elias Soriano – wokal (1997–obecnie)
    • Robb Rivera – perkusja (1997–obecnie)
    • Rasheed Thomas – gitara, wokal wspierający (2011–obecnie)
    • Dave Lizzio – gitara (2011–obecnie)
    • Adam Woloszyn – gitara basowa (2011–obecnie)

    Byli członkowie

    • Andrew Goldman – gitara, wokal wspierający (1997–2008)
    • Ken MacMillan – gitara basowa, wokal wspierający (1997–2011)

    Dyskografia

    • Separate Yourself (1998)
    • Struggle (1999)
    • Statement (2000)
    • Development (2002)
    • Recoil (2004)
    • To the Pain (2005)
    • Live and Kicking (2006)
    • Vengeance (2007)
    • Miracle (2010)
    • Nonpoint (2012)

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform