Fire In The Dancehall

Voodoo Glow Skulls

  • Voodoo Glow Skulls – amerykański zespół grający ska punk, założony w 1988 roku Riverside (stan Kalifornia).

    Członkowie zespołu

    • Frank Casillas – wokal
    • Eddie Casillas – gitara elektryczna
    • Jorge Casillas – gitara basowa
    • Jerry O’Neill – perkusja
    • Brodie Johnson – puzon
    • Gabriel Dunn – trąbka
    • James Hernandez – saksofon

    Dyskografia

    Albumy

    • 1992 – Coloring Fun
    • 1993 – Who Is, This Is?
    • 1995 – Firme
    • 1996 – Firme en Español (Spanish version)
    • 1997 – Baile de Los Locos
    • 1998 – The Band Geek Mafia
    • 2000 – The Potty Training Years 1988 - 1992
    • 2000 – Symbolic
    • 2002 – Steady as She Goes
    • 2004 – Adicción, Tradición, Revolución
    • 2007 – Southern California Street Music

    Kompilacje

    • 1992 – Welcome to Calif*cknia
    • 1995 – Misfits of Ska
    • 1999 – Exitos Al Cabron

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform