Obfuscation

Between the Buried and Me

  • Between the Buried and Me – zespół grający progresywny metalcore. Pochodzi z Raleigh w Karolinie Północnej.

    Aktualni członkowie

    • Tommy Rogers – wokal, klawisze (Prayer for Cleansing, Giles, From Here On)
    • Paul Waggoner – gitara (Prayer for Cleansing, From Here On)
    • Dustie Waring – gitara (Glass Casket)
    • Blake Richardson – bębny/perkusja (Glass Casket)
    • Dan Briggs – gitara basowa (Espinaca, Nemo, MFWC)

    Byli członkowie

    • Will Goodyear – bębny/perkusja (Voids, Prayer for Cleansing)
    • Nick Fletcher – gitara (Azazel)
    • Jason King – bas (Azazel, Nola)
    • Shane Blay – gitara (Oh, Sleeper, Evelynn)
    • Mark Castillo – bębny/perkusja (Bury Your Dead)
    • Kevin Falk – bas (Every Time I Die, The Dajjal Persona)
    • Terry Jason Roe – bębny/perkusja (Evelynn, Dreaming of the Fifth)
    • Ryan Spires – bębny/perkusja (FBA)

    Dyskografia

    • 2001: Demo 2001
    • 2002: Between the Buried and Me
    • 2003: The Silent Circus (reedycja w 2006)
    • 2005: Alaska
    • 2006: The Anatomy Of...
    • 2007: Colors
    • 2009: The Great Misdirect
    • 2011: The Parallax: Hypersleep Dialogues[1]
    • 2015: Coma Ecliptic

    Single

    • 2003: Mordecai
    • 2005: Alaska
    • 2007: Sun Of Nothing
    • 2008: White Walls

    Przypisy

    Linki zewnętrzne

    Oficjalna strona zespołu

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform