Bye Bye Bye

Nsync

  • *NSYNC – amerykańska grupa popowa założona w 1995 roku w Orlando przez Louisa Pearlamana, który wypromował także Backstreet Boys oraz US5.

    Grupa sprzedała 58 milionów płyt i była nominowana do Nagrody Grammy. Zespół rozpadł się w 2005 roku.

    Grupa gościła dwukrotnie w Polsce. W 1996 roku brała udział w polskiej edycji Bravo Super Show i występowała na scenie obok takich wykonawców jak Trey D. czy The Kelly Family. Pół roku później, *NSYNC wrócili do Polski z 4 samodzielnymi koncertami, które odbyły się w dniach 15-18 czerwca 1997 roku w następujących miastach: Gliwice, Warszawa, Elbląg, Poznań.

    Dyskografia

    • *NSYNC (1998)
    • Home for Christmas (1998)
    • The Winter Album (1998)
    • No Strings Attached (2000)
    • Celebrity (2001)
    • Greatest Hits (2005)
    • The Collection (2010)

    Reklamy

    • Jay Leno
    • MTV Video Music Awards

    Przypisy

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform