Amen

  • AMEN - amerykański zespół grający muzykę punkowo-metalową, działający od roku 1994. Założycielem grupy jest Casey Chaos.

    Dyskografia

    Albumy

    • Slave (1998, Drag-U-La Records)
    • Amen (1999, Roadrunner Records)
    • We Have Come For Your Parents (2000, Virgin Records)
    • Join, Or Die (2003, Refuse Music)
    • Death Before Musick (2004, EatUrMusic/Columbia)

    Single

    • Coma America (2000, Roadrunner Records)
    • The Price Of Reality (2001, Virgin Records)
    • Too Hard To Be Free (2001, Virgin Records)
    • The Waiting 18 (2001, Virgin Records)
    • California's Bleeding 2004, EatUrMusic/Columbia)

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform