All Day Everyday

South Central Cartel

  • South Central Cartel to pochodząca z Los Angeles grupa muzyczna tworząca g-funk.

    Do najbardziej znanych utworów należą między innymi: U Gotta Deal Wit Dis, Servin' Em Heat, All Day Everyday, Gang Stories.

    Dyskografia

    • South Central Madness (1992, Quality Records)
    • 'N Gatz We Truss (1993, Def Jam Recordings)
    • All Day Everyday (1997, Def Jam Recordings)
    • Concrete Jungle (1999, Mouthpiece Records)
    • Gangsta Conversation (2001, Kontacc Records)
    • We Have The Right To Remain Violent!!! (2002, Kontacc Records)
    • South Central Hella (2003, Riviera Entertainment)
    • Westurrection (2005, Native Records)
    • Random Violence (Re-Issue) (2006, PR)
    • Tha Hoodz In Us (2006)
    • Chucc N It Up (2009)

    Inne powiązane albumy

    • Big Prodeje – Hood Music (2004)
    • Big Prodeje – Random Violence (2004)
    • Big Prodeje – If the Chucc Fits, Wear It! (2005)
    • Big Prodeje – Hood 2 da Good (2007)
    • Hava Rochie – Self Made Legend: It's My Time to Shine (2000)
    • Havikk – The Rhime Son (2008)
    • Havikk & Hirntot Posse – Worldwide Cartel (2008)
    • Havoc & Prodeje – Livin' in a Crime Wave (1993)
    • Havoc & Prodeje – Kickin' Game (1994)
    • Havoc & Prodeje – Truez Neva Stop (1997)
    • L.V. – I Am L.V. (1996)
    • L.V. – How Long (2000)
    • L.V. & Prodeje – The Playground (2002)
    • L.V. & Prodeje – Hood Affiliated (2008)
    • Sh'Killa – Gangstrez from da Bay (1996)
    • Young Murder Squad – Murder Squad Nationwide (1995)
    • Young Murder Squad – How We Livin' (1996)
    • Young Murder Squad – Don't B Scared (2003)
    • Young Prodeje – Diablo Flame-on (1998)
    • Young Prod – Gangsta Life (2008)

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform