Burn The Disco

Felix Da Housecat

  • Felix da Housecat (właściwie Felix Stallings, Jr., znany także pod pseudonimami: Madcatt Courtship, Thee Maddkatt Courtship, Aphrohead lub Sharkimaxx ur. 7 maja 1972 roku w Chicago w USA) - DJ i producent amerykański, jest również uznanym remikserem i wykonawcą.

    Dyskografia

    Albumy

    • By Dawns Early Lite - 1993
    • Metropolis Present Day? Thee Album! - 1995
    • Clashbackk Compilation Mix - 1997
    • Transmissions, Vol. 2 - 1997
    • I know electrikboy - 2001
    • Kittenz and Thee Glitz - 2001
    • Excursions - 2002
    • Rocketmann! - 2002
    • The Neon Fever - 2004
    • Playboy: The Mansion Soundtrack - 2005
    • Virgo Blaktro & The Movie Disco - 2007
    • He Was King - 2009

    Single i EP

    • "Footsteps of Rage" - 1995
    • "Smak Dat Ass" - 1996
    • "Dirty Mother" - 1997
    • "Silver Screen" - 2002
    • "Madame Hollywood" - 2002
    • "Madame Hollywood Remixes" - 2002
    • "Silver Screen Shower Scene" - 2003
    • "Cyberwhore" 2003
    • "Rocket Ride" - 2004
    • "Ready 2 Wear" - 2004
    • "Watching Cars Go By" - 2004

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform