All-4-One

  • All-4-One - amerykańska grupa rhythmandbluesowa założona na początku lat 90. w Kalifornii. Tworzą ją: Tony Borowiak, Jamie Jones, Delious Kennedy i Alfred Nevarez. Debiutancki longplay zespołu, zatytułowany "All-4-One" znalazł się w zestawieniu dziesięciu najlepszych płyt przede wszystkim dzięki doskonałemu utworowi "I Swear". Piosenka zajmowała pierwsze miejsce notowania przez jedenaście tygodni. Kolejny album kwartetu "And the Music Speaks" ukazał się w roku 1995, kolejną płytę "On and On" zespół wydał w 1999. W 2002 roku zespół przypomniał o sobie krążkiem "A41". W 2004 grupa wydała krążek "Split Personality", a w 2007 płytę "7".

    Dyskografia

    • 1994 "All-4-One"
    • 1995 "And the Music Speaks"
    • 1999 "On and On"
    • 2002 "A41"
    • 2007 "7"
    • 2009 "No Regrets"

    Zobacz też

    • "I Turn to You" − utwór All-4-One, spopularyzowany przez cover Christiny Aguilery.

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform