Afrob feat. Meli

  • Afrob, właściwie Robert Zemichiel (ur. 1979 we Włoszech) - afro-niemiecki raper.

    Dyskografiay

    Albumy

    • 1999 - Rolle Mit Hip Hop
    • 2001 - Made In Germany
    • 2003 - Wer Hätte Das Gedacht? (jako ASD)
    • 2005 - Hammer

    Single

    • 1999 - "Reimemonster" (featuring Ferris MC)
    • 1999 - "Einfach" (featuring Meli)
    • 2001 - "Made In Germany"
    • 2001 - "Öffne Die Augen" (featuring D-Flame)
    • 2003 - "Sneak Preview" (jako ASD)
    • 2003 - "From Street to the Crowd" (jako AASD)
    • 2003 - "Hey Du (Nimm Dir Zeit)" (jako ASD)
    • 2005 - "Wollt Ihr Wissen"
    • 2005 - "Es Geht Hoch" (featuring Lisi)
    • 2006 - "Zähl Mein Geld"

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform