Through The Eyes Of A Child

Reamonn

  • Reamonn – niemiecki zespół rockowy.

    Zespół powstał w 1997 po tym, jak czterech muzyków odpowiedziało na ogłoszenie w gazecie ("Irlandzki muzyk szuka zespołu") napisane przez lidera zespołu. Wraz ze swoim pierwszym albumem Tuesday i pierwszym singlem "Supergirl" zdobyli popularność w ojczystych Niemczech i na całym świecie. Wystąpili w niemieckim filmie Mondscheintarif, nakręconym na podstawie bestsellerowej powieści Ildikó von Kürthy.

    Dyskografia

    Albumy

    • 2010 Eleven
    • 2008 Reamonn
    • 2007 Wish – Live
    • 2006 Wish – Extended Edition
    • 2006 Wish
    • 2004 Raise your Hands Live Album – Limited Edition
    • 2004 Raise your Hands Live Album
    • 2003 Beautiful Sky – Limited Edition
    • 2003 Beautiful Sky
    • 2001 Dream No. 7
    • 2000 Tuesday

    Single

    • 2010 Aeroplane
    • 2009 Moments Like This
    • 2009 Million Miles
    • 2008 Through the Eyes of a Child
    • 2008 Open Skies
    • 2007 Serpentine
    • 2006 The Only Ones (with Lucie Silvas)
    • 2006 Tonight
    • 2006 Promise (You & Me)
    • 2004 Angels Fly (promo)
    • 2004 Sunshine Baby (with Maya)
    • 2004 Strong
    • 2003 Alright
    • 2003 Star
    • 2002 Place Of No Return (In Zaire)
    • 2002 Life is a Dream
    • 2001 Weep
    • 2001 Swim
    • 2001 Jeanny
    • 2000 Josephine
    • 2000 Waiting There For You
    • 2000 Supergirl

    Wideografia

    • 2007 Wish (DVD)
    • 2004 Raise your Hands (DVD)

    Książki

    • Reamonn: Wish - Songs and Specials, Bosworth GmbH, 2006, ISBN 9790201652993
    • Reamonn. The Songs. Die Songs aus 'Tuesday' und 'Dream No. 7'., Voggenreiter, 2002, ISBN 3802404289

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform