Aunque Duela Aceptarlo

Noel Schajris;Luis Fonsi

  • Luis Fonsi, właściwie Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero (ur. 15 kwietnia 1978) – portorykański wokalista i kompozytor, laureat nagrody Latin Grammy.

    Dyskografia

    • Comenzaré (1998)
    • Eterno (2000)
    • Amor secreto (2002)
    • Fight the Feeling (2002)
    • Abrazar la vida (2003)
    • Paso a paso (2005)
    • Exitos 98:06 (2006)
    • Tu amor (2007)
    • Palabras del silencio (2008)
    • Palabras del silencio: Un año después (2009)
    • Tierra firme (2011)
    • Remixes (2001)
    • Éxitos 98:06 (2006)

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform