Jessica Mauboy feat. Snoop Dogg

  • Jessica Hilda Mauboy (ur. 4 sierpnia 1989 w Darwin).

    W lutym 2007 roku, wydała swój debiutancki album zatytułowany The Journey, który dotarł do czwartej pozycji na liście bestselerów ARIA Albums Chart, a Australian Recording Industry Association przyznało jej status złotej płyty. Z albumu pochodzi m.in. singel "Running Back", nagrany z gościnnym udziałem Flo Ridy, który dotarł do trzeciego miejsca w Australii.

    Dyskografia

    Albumy studyjne:

    • 2007: The Journey
    • 2008: Been Waiting
    • 2010: Get 'Em Girls
    • 2013: Beautiful

    Single i minialbumy

    • 2008: Running Back (razem z Flo Rida)
    • 2009: Because
    • 2009: Up / Down
    • 2009: Burn
    • 2011: What Happened To Us (razem z Jayem Seanem)
    • 2011: Inescapable
    • 2013: To The End Of The Earth

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform