Saybia

  • Saybia – duński zespół rockowy założony w Nyborgu w 1993 roku.

    Skład zespołu

    • Søren Huss – wokal, gitara akustyczna
    • Jeppe Langebek Knudsen – gitara basowa
    • Palle Sørensen – perkusja
    • Sebastian Sandstrøm – gitara
    • Jess Jenson – klawisze

    Dyskografia

    Albumy

    • The Second You Sleep (2002)
    • These Are the Days (2004)
    • Eyes on the Highway (2007)

    EP

    • Dawn of a New Life (1998)
    • Chapter 3 (2000)
    • Saybia (2001)
    • The Live EP (2003)

    Single

    • The Day After Tomorrow (2002)
    • Fool's Corner (2002)
    • In Spite of (2002)
    • 7 Demons (2002)
    • The Second You Sleep (2002)
    • Brilliant Sky (2004)
    • I Surrender (2004)
    • Bend the Rules (2004)
    • Guardian Angel (2005)
    • Angel (2007)
    • On Her Behalf (2007)

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform