MIMS

  • Mims lub MIMS (ur. 22 marca 1981 w Nowym Jorku jako Shawn Mims) − amerykański raper jamajskiego pochodzenia. Swoją karierę zaczął od współpracy z innym raperem z dzielnicy Harlem, Cam'ron, później został odkryty przez producentów w Kanadzie.

    Dyskografia

    Albumy

    • Music Is My Savior (2007)
    • Guilt (2009)
    • Open [BARS] EP[3] (2011)

    Single

    • This Is Why I'm Hot (2007)
    • Like This (ft. Rasheeda) (2007)
    • Move (If You Wanna) (2008)
    • Love Rollercoaster (ft. LeToya Luckett) (2009)
    • The City (ft. Jovi Rockwell) (2010)

    Przypisy

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform