Zock On! Feat.Pharrell And Busta Rhymes

Teriyaki Boyz

  • Teriyaki Boyz (jap. テリヤキ・ボーイズ, Teriyaki Bōizu?) – J-hip-hopowa grupa z Tokio (Japonia).

    Ich pierwsza płyta z Jam Recordings / Bape Sounds ma tytuł „Beef or Chicken”. W jej produkcji pomagali Ad-rock, Beastie Boys, Cornelius, Cut Chemist, Daft Punk, Dan the Automator, DJ Premier, DJ Shadow, Just Blaze, Mark Ronson i The Neptunes. Ich pierwszy singel "HartBreaker" wyprodukowany przez Daft Punk zawiera wolniejsze fragmenty z piosenki Daft Punk „Human after All”

    Dwie piosenki Teriyaki Boyz były wykorzystane w filmie:
    „Szybcy i wściekli - Tokio Drift” oraz L.A.R.G.E. tworzona z Pharrellem. Utwór ten był na ich płycie „Beef or chicken”.

    24 stycznia 2007 chłopcy z Teriyaki Boyz nagrali kawałek „I Still In Love H.E.R.”, który wyprodukował I wykonywał z nimi Kanye West. Piosenka znajduje się na ich płycie DVD.

    Dyskografia

    Albumy

    • 2006: Beef or Chicken
    • 2009: Serious Japanese
    • 2009: Delirious Japanese

    Single

    • 2006: HeartBreaker
    • 2007: I Still Love H.E.R. (feat. Kanye West)
    • 2008: Zock On! (feat. Pharrell & Busta Rhymes)
    • 2009: Work That! (feat. Pharrell & Chris Brown)

    DVD

    • 2006: The Official Delivery Iccho
    • 2008: WORLD TOUR 2007
    • 2009: Do You Japanese? Tour @ Zepp Tokyo DVD

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform