Never Told A Soul

John Illsley

  • John Illsley (ur. 24 czerwca 1949 w Leicester w Anglii) – gitarzysta basowy i wokalista, członek grupy rockowej Dire Straits aż do jej ostatecznego rozwiązania w 1995. Autor pięciu solowych albumów.

    Dyskografia

    • 1984 Never Told a Soul
    • 1988 Glass
    • 2007 John Illsley with Cunla & Greg Pearle – Live in Les Baux de Provence
    • 2008 Beautiful You
    • 2010 Streets of Heaven
    • 2014 Testing the Water
    • 2014 Live in London

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform