Fur Patrol

  • Fur Patrol - nowozelandzki zespół rockowy założony w 1996 roku.

    Dyskografia

    • 1998 - Starlifter
    • 2000 - Pet
    • 2003 - Collider
    • 2007 - The Long Distance Runner EP
    • 2008 - Local Kid

    Single

    • "Man In A Box"
    • "Dominoes"
    • "Beautiful"
    • "Now"
    • "Holy"
    • "Andrew"
    • "Spinning A Line"
    • "Precious/Enemy (Live)"
    • "Precious"
    • "Fade Away"
    • "Get Along"
    • "Hand on an Anchor"
    • "Great Leap Forward"
    • "Hidden Agenda"

    Skład

    Obecni członkowie

    • Julia Deans (wokal, gitara)
    • Andrew Bain (bas)
    • Simon Braxton (perkusja)

    Byli członkowie

    • Steve Wells (gitara)

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform