EPK Episode 2

Hélène Segara

  • Helene Segara, właśc. Hélène Rizzour (ur. 26 lutego 1971 w Six-Fours-les-Plages) – francuska piosenkarka pop i aktorka.

    Dyskografia

    • 1996 : Cœur de verre
    • 2000 : Au nom d'une femme
    • 2001 : En concert à l'Olympia
    • 2002 : Hélène (en espagnol)
    • 2003 : Humaine
    • 2004 : Ailleurs comme ici (best of)
    • 2006 : Quand l'éternité…
    • 2007 : Les 50 plus belles chansons
    • 2007 : Collection prestige
    • 2008 : Mon pays c'est la terre
    • 2011 : Parmi la foule
    • 2013 : Et si tu n'existais pas
    • 2014 : Tout commence aujourd'hui

    Single

    • 1993 : Loin
    • 1996 : Je vous aime adieu
    • 1996 : Une voix dans la nuit
    • 1997 : Les larmes (single remix)
    • 1997 : Auprès de ceux que j'aimais
    • 1997 : Vivo per léi (z Andrea Bocelli)
    • 1998 : Loin du froid de Décembre
    • 1998 : Vivre
    • 1999 : Les vallées d'Irlande
    • 1999 : Il y a trop de gens qui t'aiment
    • 2000 : Elle, tu l'aimes
    • 2000 : Parlez-moi de nous
    • 2001 : Tu vas me quitter
    • 2001 : Au nom d'une femme (Remix)
    • 2001 : Mrs Jones (Live Olympia 2000)
    • 2002 : Donner tout
    • 2003 : L'amour est un soleil
    • 2003 : Encore une fois
    • 2003 : On n'oublie jamais rien, on vit avec (z Laurą Pausini)
    • 2004 : Humaine
    • 2004 : On ne dit pas
    • 2004 : Ailleurs comme ici
    • 2006 : Méfie-toi de moi
    • 2007 : Rien n'est comme avant
    • 2007 : Tu ne seras jamais libre
    • 2007 : Father
    • 2008 : La moitié de nous (z Bruno Pelletier)

    Nagrody

    NRJ Music Awards - Francuska rewelacja roku Hélène Ségara

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience

adform