Claire Keim

  • Claire Keim (ur. 8 lipca 1975 roku w Périgord) – francuska aktorka i piosenkarka. Zagrała w filmie Horoskop śmierci i Horoskop śmierci 2.

    Wybrana filmografia

    • 2006: Horoskop śmierci 2 jako Esther Delaître
    • 2005: W pogoni za miłością jako Camille
    • 2005: Train des enfoirés, Le jako ona sama
    • 2004: Les Aventures extraordinaires de Michel Strogoff jako Nadia Fedor (głos)
    • 2004: Horoskop śmierci jako Esther Delaître
    • 2003: Calypso Is Like So jako Dziennikarka (głos)
    • 2003: Good Dog
    • 2003: Nasza nadzieja jako Catherine Lamiel
    • 2003: Un homme par hasard jako Léa Faber
    • 2003: En territoire indien jako Gladys
    • 2002: Młody Casanova jako Elisabetta
    • 2002: Secret de la belle de Mai, Le jako Alice
    • 2002: Féroce jako Lucie
    • 2002: Traquee jako Emmanuelle/Céline
    • 2001: Juliette: Service(s) compris jako Juliette
    • 2001: Roman de Lulu, Le jako Lulu
    • 2001: Potwory i spółka (głos)
    • 2001: Rozpruwacz: List z Piekła jako Chantal Etienne
    • 2001: Nouveau big bang, Le jako Julie
    • 2000: Król tańczy jako Julie
    • 2000: Girl, The jako Dziewczyna
    • 2000: Sens des affaires, Le jako Laetitia Zoët
    • 2000: Belles de nuit jako ona sama

    Gościnnie

    • 1992-1997: Nieśmiertelny jako Marie - Kelnerka
    • 1993-1995: Tous les garçons et les filles de leur âge... jako Ariane

    Linki zewnętrzne

    Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.

fb custom audience
google remarketing

adform